Dit is de algemene pagina van het Westland Scouting Spektakel

Klik hier om direct naar de website met actuele informatie over het volgende WSS te gaan.

Het WSS 2023 is van 14 t/m 16 april

Heb je zin in een leuk en gezellig weekend met scouts uit het hele Westland, Hoek van Holland, Maasland en Den Hoorn? Doe dan mee met het WSS op de kampeerterreinen van de Staelduinhoeve.

Laat je verrassen. De leiding van de deelnemende groepen maakt zelf een programma rond het thema zoals landelijk wordt vastgesteld. Weet je nog niet zeker of je eigen groep naar het WSS gaat? Vraag het dan even na bij je eigen leiding.

Net zoals met alle andere Scouting activiteiten, wordt het gemaakt voor en ook door de eigen leden en leiding. Hoe meer enthousiasme, creativiteit en energie erin wordt gestoken, hoe avontuurlijker en leuker de belevenis wordt voor alle deelnemers. Hopelijk wil jij je daarom ook inzetten voor deze editie van het WSS en er iets heel speciaals van maken, waar de deelnemende leden nog lang en met veel plezier aan terug kunnen denken.

Er wordt al hard gewerkt aan de organisatie van het WSS, maar voor de volgende onderdelen is nog hulp nodig:

• Helpen bij de fourage
  • Maken van foto's en de social media bijhouden tijdens het weekend
  • Parkeerwachters die ervoor zorgen dat de kinderen veilige staelduinhoeve kunnen bereiken
  • Helpende handjes voor alle overige taken

Heb je een vraag of wil je helpen? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Smaakt dit naar meer?

Zin in nog meer toffe activiteiten in de Regio?

Meld je dan aan als vrijwillige organisator in dit gezellige team Team organisatoren (van toffe aktiviteiten)

Het spelprogramma voor de Scouts in 2022 was uitgebreid met 2 gave activiteiten bij 2Sur5 aan de Zweth: Boogschieten en op de reuzenschommel (in het hoogteparcours)

Hieronder zie je nog wat foto's van de Westland Scouting Speldag in het najaar van 2021