Deze groep is voor de formele communicatie en het uitwisselen van informatie tussen alle groepsbesturen en het regiobestuur. Deze groep verzorgt ook de coördinatie naar de Leiding van de speltakken en Stichtingsbesturen voor specifieke onderwerpen

Aan deze groep kunnen alle voorzitters of hun vertegenwoordigers deelnemen. De Regiocoach van Scouting Nederland is ook een deelnemer. Voor specifieke onderwerpen kunnen ook tijdelijke deelnemers worden uitgenodigd.

Wil je deelnemen aan deze WhatsApp Groep, neem dan contact op met de beheerders: