Voor (aspirant) leidinggevenden

Wil je beginnen als leidinggevende, of wil je je kennis en vaardigheden als leidinggevende vergroten?
Kijk dan even in de Regiokalender voor trainingsmogelijkheden in de komende maanden. Je vindt er onder andere:
  • Teamleiderstraining
  • Workshop Autistisch Spectrum Stoornissen
  • Scouting Academy, modules 7,9,11 en 12
(Onderaan de agenda kun je direct op Trainingen of Scouting Academy selecteren)

Wijzigingen of uitstel van trainingen vanwege Corona maatregelen !

Bericht van het trainingteam:

Voor alle trainingen geldt dat de huidige corona maatregeen het niet toestaan ze door te laten gaan, wij hopen dat dit tegen de tijd dat een training is gepland wel kan, desnoods zonder de overnachting maar wel live, de verbinding en uitwisseling zijn belangrijk in de trainingen zoals wij ze momenteel aanbieden.

Wij blijven als team positief en hopen dat eea kan doorgaan, mocht dat toch niet lukken communiceren we rechtstreeks met ingeschreven deelnemers en gaan ook gelijk op zoek naar vervangende data later in het jaar.

Met de praktijkcoaches hebben we een avond voor praktijkbegeleiders gepland (18 januari) echter gaan we die waarschijnlijk moeten verzetten ivm de maatregels, we gaan nog overleggen of we die alsnog digitaal gaan doen of dat we gaan opschuiven, hierover spoedig meer nieuws. [Meld je aan bij Karlijn als je aan deze bijeenkomst mee wil doen]