WSS: Vreeloo sporthal De Lier, zaterdag 6 november 2021

Jaarlijks organiseren de groepen collectief het Westlands Scouting Spektakel, in de volksmond ook wel het WSS-Weekend genoemd. Sinds de Corona maatregelen van kracht zijn, is er geen WSS geweest.

Nu het gelukkig weer stukken beter gaat en er weer veel meer mag, is er dit jaar nog een Westland Scouting Speldag georganiseerd. Deze dag is voor de jongere speltakken en vindt plaats in de Vreeloo sporthal De Lier.

Door de huidige beperkingen is het programma nog wel in 3 aparte delen gesplitst:

Speltak Aanmeldingen (hoe meer, hoe leuker)
10.00-11.30 bevers  De Lier, Kwintsheul, Naaldwijk, Den Hoorn
12.00-14.00 welpen (DWEKs)  De Lier, Hoek van Holland, Maasland, Poeldijk, Den Hoorn
14.30-17.00 scouts  De Lier, Honselersdijk, Kwintsheul, Poeldijk, Den Hoorn

Zorg dat je een kwartier van tevoren bij de zaal bent

Het thema is Koningsdag. Dus we verwachten veel oranje kleding en versierselen te zien. Er staan veel leuke spellen op het programma, zoals: Twister, Gatenkaas, Flipperkast, Koekhappen, Big Bag lopen, spijkerbroek hangen, kruiwagenrace, en nog veel meer............... We gaan er dus een supergaaf en gezellig scoutingfeest van maken.

Verder is belangrijk om te weten dat
  • Er geen eten en drinken in de sportzaal genuttigd mag worden. Dit mag wel in de kantine.
  • De sportzaal wordt betreden met zaalschoenen. (Geen buitenschoenen, geen zwarte zool, die laat strepen na. Gebruik dus je gymschoenen die je voor de schoolgymzaal aandoet)

Leden en leiding van de oudere speltakken kunnen zich bij het WSS Team aanmelden om deze dag te helpen of hun jongere mede-scouts aan te moedigen.

Ouders, broers en zussen zijn ook van harte welkom. Toegang is dan alleen tot de kantine, niet in de sportzaal zelf. Neem wel je QR-code even mee.

Er zijn desinfectiepompjes aanwezig in de sporthal en leiding die niet bij elkaar in dezelfde speltak zit, houdt 1.5 meter afstand.

Heb je een vraag of wil je helpen? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zet ook alvast in je planning en agenda: Het WSS 2022 zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 Mei.