Regio Delfland biedt een teamleiderstraining aan in november/december:

De TL training met als thema 'Leren van elkaar' omvat drie avonden (16-11,20-11 en 7-12). Deze training is bedoeld voor (toekomstige) teamleiders van alle speltakken. Er wordt ingegaan op de taken van een teamleider en het motiveren van medeleiding. Tijdens de training behandelen we theorie maar er is voldoende ruimte voor kennisdeling. Tijdens de opdrachten maken we de verbinding tussen de theorie en de praktijk.

Overleg even met je eigen praktijk- of groepsbegeleiders en schrijf je in op Scouts Online:

Heb je interesse om trainer te worden voor de Regio Westland?

Er is ook training voor de trainers beschikbaar. De training trainersvaardigheden is zowel voor nieuwe trainers als voor trainers die al even meelopen interessant. Voor nieuwe trainers is dit een leuke start. Vooral ook om ervaringen uit te wisselen met andere trainers!

Wil je wel eens wat meer weten over de rol van een trainer bij de Scouting Regio Westland? Neem dan contact op met Karlijn
Trainers voor de Regio Westland werken samen in een team van trainers van omliggende Regio's.

De eerstvolgende training hiervoor is op 6 en 7 november. Inschrijven kan ook direct op Scouts On-Line

Datum Tijd onderwerp locatie informatie / inschrijving
2021 - 6 en 7 november   Trainersvaardigheden Scoutcentrum Buitenzorg, Baarn Bij Karlijn / Scouts On-Line
2021 - 16-11, 20-11 en 7-12   Teamleiders training Kruithuis, Delft Scouts Online